Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze cliënten. Bij ons werken begeleiders die dat ook zijn! Zij denken graag mee en krijgen de ruimte om zelf initiatieven op te pakken in het belang van onze cliënten.

Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen om nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan, of samen te leven met anderen. Wij houden van korte lijnen. Onnodig vergaderen doen we niet en we lossen zaken zo praktisch en goed mogelijk op!

Meer horen en zien wat werken bij De Hoogt inhoudt? Klik hier om een filmpje te bekijken en van onze eigen begeleiders en cliënten te horen hoe zij hun werk en onze zorg ervaren.

Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of die van Levin:

Woonbegeleider voor 24-28 uur

Wooninitiatief De Hoogt ligt in de rustige buurt Houtwijk in Den Haag. De Hoogt ligt midden in de wijk, met de winkels en openbaar vervoer om de hoek. De 18 bewoners, in de leeftijd van 30-75 jaar, wonen al meer dan 20 jaar bij dit wooninitiatief in hun eigen appartement. In de gemeenschappelijke woon-eetkamer en tuin komen zij graag samen. Zij eten met elkaar, kijken televisie, werken in de tuin en ondernemen diverse activiteiten met elkaar. Overdag gaat het merendeel van de bewoners naar een dagbesteding. Een hecht team van begeleiders ondersteunt hen bij hun dagelijkse structuur of het behalen van persoonlijke doelen. Eén keer per jaar gaan de bewoners, onder begeleiding, in twee groepen op vakantie.

Wij zijn Levin en zorgen voor iedereen met een beperking en een PGB. Wij werken met 150 begeleiders met hart voor de zorg. Wij zijn betrokken, houden niet van lang vergaderen en denken graag in mogelijkheden!

Wegens uitbreiding van het team zoeken wij per direct een woonbegeleider voor 24-28 uur per week. Je maakt als woonbegeleider deel uit van een team vaste collega’s met een coördinerend begeleider. Je begeleidt samen
met het team de bewoners bij hun vaste dag- en woonstructuur. Jij werkt flexibele diensten, waaronder ook slaap- en weekenddiensten, volgens het rooster. Het team bestaat uit mannen en vrouwen tussen begin 20 en begin 60 jaar.

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
 • Je bent een enthousiast persoon met kennis van en ervaring met volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme.
 • Je bent een sociaal mens met verantwoordelijkheidsgevoel, empathie en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel, ondernemend en creatief. Dit heb je nodig om de bewoners goed te begeleiden en leuk samen te werken met je collega’s.
 • Je bent iemand die zowel zelfstandig als ook in teamverband kan werken.

Dit ga jij doen:

 • Je begeleidt de bewoners bij het wonen, naar een dagbesteding gaan, gezamenlijk avondeten voorbereiden en andere activiteiten.
 • Je zorgt samen met je collega’s voor een huiselijke en gezellige sfeer voor de bewoners.
 • Je overlegt regelmatig met je collega’s en neemt actief deel aan teamoverleggen.
 • Je zorgt, samen met het team, voor een goede communicatie met de ouders/vertegenwoordigers.
 • Je begrijpt de dynamiek van groepsprocessen en indien nodig stuur je tijdig bij.

Dit bieden wij jou:

 • Werken voor een persoonlijk klein bedrijf met korte lijnen en werken in een huiselijke sfeer.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris op basis van leeftijd en ervaring, cao-VVT, FWG 35.
 • Eindejaarsuitkering, kerstpakket en deelname pensioenfonds via Zorg & Welzijn.

Intresse?

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en CV. Je kunt deze mailen naar Maurice Huijser, wooncoördinator: m.huijser@levin-zorg.nl